Flevoland

8243 GG Lelystad

Bel mij

0628601812

Stuur en E-mail

contact@myrthaadriaan.nl

Stel je eens het volgende voor

Je staat midden in het leven, je bent jong, ambitieus, ondernemend. Van het ene op het andere moment staat je leven op zijn kop. Je wordt geconfronteerd met chronische (pijn)klachten.

“Je wilt nog van alles, maar je wordt tevens geconfronteerd met de grenzen van je belastbaarheid.”

Gelukkig kun je in de eerste periode na de diagnose bij je behandelend arts terecht.  Mogelijk heb je al diverse therapieën gevolgd met een tijdelijk of helemaal geen effect.

Je bent niet tevreden met waar je staat in het leven en wellicht ervaar je stress en spanningsklachten, pijnklachten, vermoeidheid, verdriet, somberheid, boosheid of angst.

Wellicht is er sprake van verzuim en onzekerheid over je mogelijkheden terug te keren op het werk.  Je vraagt je mogelijk af: ‘wat kan ik nog wel’, ‘wat gaat de toekomst mij brengen?

Je worstelt met de verschillende rollen in je leven als werknemer, werkgever, ondernemer, ouder, partner, vriend, vriendin of kind van.

 Je ervaart geen grip op de situatie en je slaagt er niet in het ontstane situatie zelfstandig te veranderen.

Het voelt ongrijpbaar: de ene dag voel je je beter dan de andere, ongeacht of je veel of weinig inspanning levert.

Wat is jouw handleiding?

De confrontatie met een chronische aandoening vergt aanpassingen op diverse leefniveaus. Juist dáár kan MyAdi je bij helpen.  MyAdi  heeft voor mensen zoals jij op maat gemaakte behandelingen. Deze zijn gericht op acceptatie en emotionele verwerking, vergroten mentale veerkracht, verhogen van de belastbaarheid en kwaliteit van leven én bevorderen van de maatschappelijke participatie.

De behandeling leidt tot het beter kunnen omgaan met de ervaren klachten en een leven gebaseerd op je persoonlijke waarden.

 

Meer dan een ziekte!

Het Myrtha Adriaan Instituut, kortweg MyAdi, biedt maatwerkbegeleiding en educatie bij leven met chronische klachten. 

Aangesloten bij:

© All rights reserved | Webdesign door Koster-media