Flevoland

8243 GG Lelystad

Bel mij

0628601812

Stuur en E-mail

contact@myrthaadriaan.nl

Referenties

Ondanks ziekte en beperkingen een waardevol leven! Een succesvolle re-integratie creëer je samen!
Myrtha Adriaan

Klantervaringen

Myrtha beschikt over een natuurlijk talent optimisme. Dat straalt ze uit. Bij elk van mijn bezoeken en na onze gesprekken ging ik ongeacht de problematiek, kwieker de deur uit. Een gratis lesje “levensmoed” cadeau. De combinatie van haar vakmanschap, intelligentie, de aangeboden tools om tegenslag te tackelen of te begrijpen, zorgen voor een krachtig vreugdegevoel. Ik ben gezegend om met deze sterke, moderne vrouw samen te mogen werken in de rol van mens tot mens en van patiënt tot behandelaar”. D.K. kunstenares en onderneemster

Door mijn bedrijfsarts werd ik bij MyAdi aangemeld. Ik was aanvankelijk sceptisch en had niet zoveel zin in de gesprekken. Ik wilde na een periode van afwezigheid gewoon weer aan het werk. Mijn vrouw en leidinggevende waren echter van mening dat ik met iemand moest praten. Ik was volgens hen mezelf niet; ik ervoer veel stress en boosheid. Op het werk kon ik mijn verhaal niet kwijt en ik voelde mij niet begrepen. Myrtha heeft mij geholpen mijn gezondheidsklachten te accepteren en gemakkelijker afstand te nemen van stressvolle situaties. Ze heeft me ook geholpen de communicatie met mijn leidinggevende te verbeteren. Ik ervaar meer rust.
Ik hoop niet dat ik ooit weer hulp nodig heb, maar als dat zo is, kom ik graag naar je toe
“. Klaas, inkoper

“Myrtha leerde mij waardevolle levenslessen. Zij heeft mij ondersteund bij mijn innerlijke reis en geholpen om meer met een open blik naar het leven te kijken. Meer in het hier en nu te leven. Ik ervaar meer veerkracht en kijk ernaar uit om weer aan het werk te gaan. EMDR heeft mij goed geholpen en met mindfulness-oefeningen kan ik meer rust creëren in mijn hoofd. Myrtha heeft aandacht, luistert, inspireert en zet zich actief in. Ze houdt je op een liefdevolle manier een spiegel voor , waarbij zij ook een beetje humor niet schuwt”. Geraldine, werkloos. Klacht: PTSS na ongeval, chronische pijn, piekeren.

Meer dan een ziekte!

MyAdi helpt je naar een leven gebaseerd op jouw persoonlijke waarden.

Aangesloten bij:

Diagnostiek, psychologische- en arbeidsgerelateerde zorg bij chronische aandoeningen

© All rights reserved | Webdesign door Koster-media